Alăturaţi-vă echipei noastre
Calea dumneavoastră către succes

Marginal Column

Programul nostru de intrare deschide ușa pentru o carieră ca executiv în cadrul Bosch. Ai posibilitatea de a alege zonele de interes.

Haideţi să ne cunoaştem!

Vreţi să vă formaţi propria părere despre cine suntem şi ceea ce facem? Atunci vino la unul dintre evenimentele noastre şi vei avea oportunitatea aceasta.

Content

Indiferent în ce etapă a vieții vă aflați, avem oportunitățile potrivite pentru dumneavoastră de a atinge succesul cu Bosch.

Alegeți-vă punctul de pornire:

Studenţi

Cunoaşteţi compania Bosch ca un partener puternic pe parcursul studiilor dumneavoastră. Dobândiţi o experienţă valoroasă pe parcursul unui internship, scrieţi teza dumneavoastră cu noi sau pregătiţi-vă pentru masterat – noi oferim tot felul de oportunităţi.

 

Absolvenţi

Alăturaţi-vă companiei noastre după absolvire sau pregătiţi-vă pentru o carieră de specialist sau manager în cadrul unuia dintre programele noastre.

Specialişti şi manageri

Sunteţi foarte experimentat în aria dumneavoastră de activitate şi sunteţi în căutarea unei noi provocări? Noi vă oferim oportunităţi provocatoare şi perspective excelente pentru toate nivelurile de carieră.