Compania Bosch
Investim în viitor

Content

Inovaţiile noastre aduc un plus de valoare şi reprezintă „Tehnică pentru o viaţă”, oferind un nivel ridicat de calitate, performanţă şi fiabilitate pentru a satisface nevoile oamenilor, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător. Misiunea noastră este de a îmbunătăţi calitatea vieţii prin produsele Bosch. Tehnologia de ultimă generaţie şi dezvoltarea durabilă stau la baza companiei noastre. De asemenea, acordăm o atenție deosebită responsabilităţilor noastre sociale şi ecologice. Astfel, ne asigurăm că oferim oamenilor ceea ce au nevoie, atât în prezent cât şi în viitor.

Dacă vă număraţi printre angajaţii Bosch, faceţi parte dintr-o companie cu o poziţie de lider în domeniul tehnologiei şi serviciilor. Avem sedii în peste 60 de ţări din lume. În anul fiscal 2014, în jur de 360.000 de angajaţi la nivel mondial (începând cu 1 aprilie 2015), au generat vânzări de 49 miliarde de euro*.

Fiind o companie privată, ne bucurăm de independenţă financiară, putem face planuri pe termen lung şi avem capacitatea de a investi în viitor. Un singur exemplu în acest sens: investim anual peste 5 miliarde de euro în activităţile de cercetare şi dezvoltare. Rezultatul: aproape 4,600 de patente noi înregistrate la nivel global în fiecare an.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2014, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 210 milioane de euro. Pe lângă noul centru de cercetare – dezvoltare şi unitatea de producţie pentru tehnologia auto din Cluj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto în Blaj, precum şi un centru de consultanţă și asistenţă tehnică în Timişoara. În Bucureşti, există o societate de distribuție de scule electrice și accesorii, termotehnică, sisteme de securitate şi siguranţă şi produse destinate industriei auto. În plus, în capitală există o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor.

*Cifrele de vânzări anunţate pentru anul 2014 nu includ compania BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, fosta joint venture (acum BSH Hausgeräte GmbH) şi ZF Lenksysteme GmbH (acum Robert Bosch Automotive Steering GmbH), care între timp au fost preluate în întregime de către Bosch.

 

Sectoarele noastre de activitate:

Soluții de mobilitate

Soluții de mobilitate

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori din industria auto, compania Bosch a contribuit semnificativ la o conducere mai sigură, mai curată și mai economică.


 

Tehnologie industrială

Tehnologie industrială

Sectorul de activitate Tehnologie industrială cuprinde diviziile: Tehnologie de acționare și control și Tehnologie de ambalare.


Bunuri de larg consum

Bunuri de larg consum

Acest sector de afaceri oferă un spectru larg de produse şi soluţii în domeniile sculelor electrice şi electrocasnicelor.


 

Tehnologie pentru construcţii şi energie

Tehnologie pentru construcţii şi energie

Sectorul de activitate Tehnologie pentru construcţii şi energie oferă o arie vastă de produse şi soluţii pentru încălzire şi apă caldă menajeră, energie solară şi sisteme de securitate.