Training
Dezvoltarea fiecărui aspect al personalităţii dumneavoastră

This animation requires the Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Content

Filozofia noastră

La Bosch, apreciem cunoştinţele dumneavoastră de specialitate la fel de mult ca şi abilitatea pe care o aveţi de a lucra alături de colegi şi de a stabili în mod corect priorităţile. Această atitudine se reflectă şi în modul în care abordăm instruirea: ştim că puteţi oferi mai mult decât cunoştinţe în domeniul dumneavoastră de specialitate şi din acest motiv vă ajutăm să vă dezvoltaţi toate calităţile, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal.

Datorită sistemului nostru de management al competenţelor, stabilim domeniile în care angajaţii noştri au nevoie de instruire. În acest sens, considerăm că abilităţile profesionale şi cele interpersonale sunt la fel de importante. Abilităţile profesionale se manifestă în domeniul tehnic şi al afacerilor, iar abilităţile interpersonale se referă la domeniul metodicii, social, antreprenorial şi de conducere, fără acestea cunoştinţele dumneavoastră de specialitate neputând fi aplicate în mod eficient.

 

Prezentare generală a ofertelor noastre de instruire

Cursurile noastre

Aveţi grijă ca abilităţile şi cunoştinţele dumneavoastră să fie actualizate. Fie că aveţi nevoie să vă îmbogăţiţi cunoştinţele cu cele mai noi descoperiri în domeniul afacerilor sau al tehnologiei, să vă îmbunătăţiţi metodele de lucru, abilităţile în domeniul comunicării sau al managementului de proiect, gama noastră diversă de seminarii vă ţine permanent la curent cu toate informaţiile de care aveţi nevoie.

 

Universitatea Robert Bosch Kolleg

Specialiştii şi directorii pot beneficia de instruirea terţiară pe care o oferim în cadrul universităţii noastre corporatiste.